Kom je er niet uit? Bel 020‑2188000

Wij staan voor je klaar op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur.

Live Chat
Download Peaks

Disclaimer

Deze website is eigendom van Peaks. De informatie op deze site bevat uitsluitend algemene informatie en is geen advies aan jou. De informatie is afkomstig van bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid ervan kunnen wij niet instaan.

Juridische informatie

Peaks.nl is een website die wordt gerund door Peaks BV. Peaks is een handelsnaam van Peaks BV, statutair gevestigd op de Leidsestraat 27-1, 1017 NT te Amsterdam. Peaks is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68262620.

Nederlands recht

Op deze website en disclaimer is Nederlands recht van toepassing. De informatie op deze site is bedoeld voor mensen die in Nederland wonen en voor bedrijven die in Nederland gevestigd zijn. Bij een woonplaats of vestigingsplaats in het buitenland kunnen andere regels gelden. Peaks is een handelsnaam van Peaks BV. Zij is geregistreerd onder nummer 68262620 bij de Kamer van Koophandel. BTW-nummer 857365794.B.01.

Werking website

Peaks kan niet garanderen dat deze website foutloos en ononderbroken functioneert. Wel doen wij daarvoor ons uiterste best. Als de site tijdelijk niet bereikbaar is, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid als jij daardoor schade lijdt.

Berekeningen op de website

Bij de berekeningen op deze site zijn we uitgegaan van een aantal algemene uitgangspunten waarvan niet vaststaat of die op jouw persoonlijke situatie van toepassing zijn. Alle berekeningen zijn derhalve uitsluitend indicatief en kunnen wijzigen.

Informatie op sites waar naar gelinkt wordt

Op deze website wordt soms gelinkt naar externe sites. De informatie op deze externe sites is door ons niet gecontroleerd op juistheid. Wij zijn niet verantwoordelijk voor die informatie.

Gebruik van informatie

Alle informatie op deze website (waaronder de vormgeving, huisstijl en logo’s) is eigendom van Peaks. Je mag de informatie op onze website voor privédoelen gebruiken, onder voorwaarde dat je vermeldt dat je de informatie hebt gevonden op de website van Peaks en dat je de informatie ongewijzigd laat. Als je de informatie op deze site wil gebruiken voor commerciële doeleinden, moet je daarvoor eerst toestemming aan ons vragen.

Over de disclaimer

Peaks behoudt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen.

E-mail disclaimer

De informatie die is opgenomen in e-mails van Peaks kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Als je onterecht een bericht ontvangt, vragen wij jou om de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren.

Probeer Peaks de eerste 3 maanden gratis