Kom je er niet uit? Bel 020‑2188000

Wij staan voor je klaar op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur.

Live Chat
Download Peaks

Waarom Peaks?

Beleggen alleen voor de happy few? Onzin. Wij vinden dat iedereen moet kunnen beleggen. Of je nou heel veel geld hebt of maar een beetje, en of je nou verstand hebt van de financiële wereld of niet. Daarom hebben we een app gebouwd die geld opzij zetten en beleggen toegankelijk maakt voor iedereen.

Piekenpijp 2.0

Peaks is ontstaan vanuit de Oudhollandse piekenpijp. Dat was een buis die je vulde met je overgebleven wisselgeld. Na verloop van tijd zat er een aardig bedrag in waar je iets leuks of nuttigs mee kon doen. Met Peaks kun je ook je wisselgeld verzamelen, maar dan van je bankafschrijvingen. Een soort piekenpijp 2.0 dus.

Met dit idee zijn Tom Arends, Rutger Beens en Sijbrand Tieleman - de drie oprichters van Peaks - naar Rabobank gestapt. Zij pitchten, Rabobank luisterde en besloot in het concept te investeren. Mede dankzij de steun van Rabobank is Peaks nu een feit.

Je weet nooit hoe je leven zal lopen. Wat ik wel weet, is dat een extra potje altijd van pas kan komen. Daarom zeg ik ook: begin nou maar gewoon! Sijbrand Tieleman, Co-founder

Wat wij belangrijk vinden

 • 1

  Beleggen voor iedereen

  Bij Peaks is beleggen niet langer moeilijk en ontoegankelijk. Met onze app kan iedereen het.

 • 2

  Eerlijk is eerlijk

  Wij zijn open. Over de kosten, de risico’s en waar je je geld in belegt: bedrijven met een duurzame agenda.

 • 3

  Jij beslist

  Je kiest zelf je risico, hoe vaak en hoeveel je inlegt, en voor hoelang je belegt. Ook kun je ieder moment bij je geld.

Peaks in getallen

 • Collega’s 43
 • Nationaliteiten 13
 • Gemiddelde leeftijd 30
 • Beleg-newbies 23

Even voorstellen: de Peaks collega’s

Ben je enthousiast over wat wij met z’n allen neerzetten? Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van ons team? Check onze Jobs pagina. Wie weet zit er iets voor jou tussen!

Probeer Peaks de eerste 3 maanden gratis