Kom je er niet uit? Bel 020‑2188000

Wij staan voor je klaar op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur.

Live Chat
Download Peaks

De App

Bij Peaks beleg je met je telefoon. Onze app is overzichtelijk, veilig en simpel. En je kunt heel makkelijk je wisselgeld opzij zetten en beleggen. Appeltje eitje!

SMS-bericht verzonden naar USER_PHONE Er was een onverwachte fout. Probeer het binnenkort opnieuw.

Zet ongemerkt geld opzij

Laat je bankafschrijvingen afronden naar de volgende euro en beleg je wisselgeld. Met bankafschrijvingen bedoelen we pintransacties, overboekingen, iDEAL-betalingen en automatische incasso’s. Wil je wat grotere stappen zetten bij het opbouwen van een potje voor later? Dan kun je met de verdubbelaar je afrondingen vermenigvuldigen. Wel twee, drie of vier keer, jij kiest! Het afronden van je bankafschrijvingen is op dit moment alleen mogelijk voor Peakers met een Rabobank betaalrekening.

Of stel je wisselgeld in op een piek (of tien) per dag. Zo zet je elke dag kleine beetjes geld opzij, en weet je precies waar je aan toe bent. Ideaal voor als je geen Rabobank rekening hebt. De koppeling die we nodig hebben om je wisselgeld te berekenen, is namelijk nog niet beschikbaar voor andere banken.

Welke manier van je wisselgeld beleggen je ook kiest, je opzij gezette geld wordt niet per dag, maar één keer per week van je bankrekening gehaald en belegd. Komt het je niet goed uit? Dan kies je voor tegenhouden en wordt je wisselgeld die week niet van je bankrekening gehaald. Zo houd jij de controle over je geld.

Betaalbaar beleggen

 • 3 maanden gratis

  Voor iedereen

 • €1 per maand

  Bij een belegd vermogen lager dan €2.500

 • 0,5% per jaar

  Als je meer dan €2.500 belegt

Na de eerste drie gratis maanden krijgen 18 tot en met 22-jarigen jongerenkorting van €1 per maand

De fondskosten

Als je belegt in fondsen gelden er altijd fondskosten. Ook bij Peaks. Deze betaal je niet aan Peaks, maar aan de aanbieders van de indexfondsen waarin jij je geld belegt. De gemiddelde fondskosten per portfolio bedragen tussen de 0,25% en 0,33% van je belegde geld per jaar en zijn al verrekend in het verwachte rendement.

Investeer in jezelf én een betere wereld

Bij Peaks beleg je in indexfondsen die alleen bestaan uit de meest duurzame bedrijven per sector. De fondsen letten op hoe bedrijven omgaan met mens en milieu en hoe ze worden bestuurd. Deze factoren worden gemeten om de duurzaamheid en ethische impact van een organisatie te bepalen.

Bedrijven die op grove wijze mensenrechten schenden, betrokken zijn bij kinderarbeid of corruptie, of ernstige milieu- en ecosysteemschade veroorzaken, worden niet in de indexfondsen opgenomen. Je belegt verder niet in:

 • controversiële wapens
 • alcoholproductie
 • tabaksproductie
 • gokken
 • pornografie
 • kernenergie
 • genetisch gemodificeerde organismen

We doen geen gekke dingen. Beloofd.

Peaks is een beleggingsonderneming met een vergunning en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten. Dit betekent dat wij ons aan de regels moeten houden, en dat doen we graag. We vinden het namelijk heel belangrijk dat jouw geld en gegevens veilig zijn. We gebruiken je gegevens alleen voor doeleinden waar jij vooraf mee akkoord gaat. En jouw geld wordt niet door Peaks, maar door Stichting Derdengelden Peaks bewaard. Dit betekent dat - mocht er ooit is misgaan met Peaks - jij altijd bij je geld kunt.

Probeer Peaks de eerste 3 maanden gratis