Kom je er niet uit? Bel 020 2188000Wij staan voor je klaar op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur en in het weekend van 09.00 tot 17.00 uur.Live Chat

De app

Bij Peaks beleg je met je telefoon. Onze app is overzichtelijk, veilig en simpel. En je kunt heel makkelijk je wisselgeld opzij zetten en beleggen. Appeltje eitje!

Zet ongemerkt geld opzij

Geld opzij zetten zonder je uitgavenpatroon aan te passen? Dat kan bij Peaks. Het enige wat je hoeft te doen is in de app ervoor kiezen om je wisselgeld te beleggen. Én natuurlijk geld uitgeven zoals je altijd doet.

Al je bankafschrijvingen worden dan door Peaks afgerond naar de volgende euro. Met bankafschrijvingen bedoelen we pintransacties, overboekingen, iDEAL betalingen en automatische incasso’s (lees: een kop koffie op het station, een vriend terug betalen, en je telefoonrekening). Hele euro’s ronden we niet af. Net als betalingen tussen eigen rekeningen, rentekosten voor je betaalrekening en oude betaalmethodes zoals een acceptgiro.

Aan het eind van iedere week krijg je een bericht met je wisselgeldoverzicht. Wil je inderdaad je wisselgeld beleggen, dan gaat het totaalbedrag via een automatische incasso naar de indexfondsen die bij jouw portfolio horen. Komt het je niet goed uit? Dan kies je voor annuleren en wordt je wisselgeld niet van je bankrekening gehaald.

Betaalbaar beleggen

 • 3 maanden gratis

  Voor iedereen. En gratis voor 18 t/m 22-jarigen

 • € 1 per maand

  Bij een belegd vermogen lager dan € 2.500

 • 0,5% per jaar

  Als je meer dan € 2.500 belegt

Heb je tijdens de ‘gratis periode’ meer dan €2.500 op je Peaks rekening? Dan betaal je wel 0,5% per jaar, min € 1. Die krijg je van ons cadeau.

De fondskosten

Als je belegt in fondsen gelden er altijd fondskosten. Ook bij Peaks. Deze betaal je niet aan Peaks, maar aan de aanbieders van de indexfondsen waarin jij je geld belegt. De fondskosten zijn al verrekend met je rendement en bedragen tussen de 0,20% en 0,40% van je belegde geld per jaar.

Geld inleggen en opnemen kan je kosteloos en op ieder moment doen. En, niet onbelangrijk: je zit nergens aan vast en kunt je Peaks-account opzeggen wanneer jij dat wil.

Investeer in jezelf én een betere wereld

Bij Peaks beleg je in indexfondsen die alleen bestaan uit de meest duurzame bedrijven per sector. De fondsen letten op hoe bedrijven omgaan met mens en milieu en hoe ze worden bestuurd. Deze factoren worden gemeten om de duurzaamheid en ethische impact van een organisatie te bepalen.

Bedrijven die op grove wijze mensenrechten schenden, betrokken zijn bij kinderarbeid of corruptie, of ernstige milieu- en ecosysteemschade veroorzaken, worden niet in de indexfondsen opgenomen. Je belegt verder niet in:

 • controversiële wapens
 • alcoholproductie
 • tabaksproductie
 • gokken
 • pornografie
 • kernenergie
 • genetisch gemodificeerde organismen

We doen geen gekke dingen. Beloofd.

Peaks is een beleggingsonderneming met een vergunning en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten. Dit betekent dat wij ons aan de regels moeten houden, en dat doen we graag. We vinden het namelijk heel belangrijk dat jouw geld en gegevens veilig zijn. We gebruiken je gegevens alleen voor doeleinden waar jij vooraf mee akkoord gaat. En jouw geld wordt niet door Peaks, maar door Stichting Derdengelden Peaks bewaard. Dit betekent dat - mocht er ooit is misgaan met Peaks - jij altijd bij je geld kunt.

Wil je weten wanneer Peaks live is?