Kom je er niet uit? Bel 020‑2188000

Wij staan voor je klaar op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur.

Live Chat
Download Peaks

Beleggen

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan beleggen. Ook als je geen idee hebt wat er op een beurs gebeurt, je nooit het financiële nieuws volgt of begint te gapen als het over koersen gaat. Met onze app kan jij het ook!

SMS-bericht verzonden naar USER_PHONE Er was een onverwachte fout. Probeer het binnenkort opnieuw.

Maar waarom zou ik?

Goeie vraag. Met beleggen kun je meer uit je geld halen doordat het je een hoog rendement kan opleveren. Zeker als je het voor een langere periode doet. En wie wil nou niet slim met zijn geld omgaan?

In de calculator kun je zelf je inleg en de looptijd van je beleggingen aanpassen. Zo kun je zien hoeveel beleggen je kan opleveren in een negatief, neutraal en positief scenario per portfolio.

Mijn eerste inleg

Mijn inleg per maand

Kies je profiel

Voor een periode van

Van de verwachte resultaten (in euro’s) zijn alle kosten al afgetrokken.

De getoonde resultaten zijn bedoeld om je een indruk te geven wat je mogelijk kan bereiken met de portfolio’s in verschillende scenario’s. Het gaat om verwachte resultaten, het zijn geen garanties. Het resultaat zal in werkelijkheid afwijken van de getoonde resultaten en kan in uitzonderlijke situaties beter of slechter zijn dan het positieve en negatieve scenario. De berekeningen zijn gebaseerd op de verwachte rendementen en risico’s van de portfolio’s voor de komende tien tot vijftien jaar.

Veel spreiding en nog duurzaam ook

Bij Peaks beleg je in indexfondsen. Zo’n indexfonds bestaat uit honderden aandelen en obligaties, verspreid over de hele wereld, in verschillende sectoren en bedrijven. Op deze manier vermijd je de risico’s - die nu eenmaal bij beleggen horen - zo veel mogelijk.

Als je belegt in indexfondsen, weet je wat je krijgt: het marktrendement. Dalen de koersen van de aandelen- en obligatiemarkten, dan daalt de waarde van je beleggingen. Maar gaan de koersen omhoog, dan groeien je beleggingen mee. Beleggen in indexfondsen bij Peaks kost je weinig tijd, is makkelijk én duurzaam.

Vier portfolio’s, van Mild tot Heet

Je kunt kiezen uit vier portfolio’s: Mild, Pittig, Scherp of Heet. Ieder portfolio heeft een eigen verhouding aandelen- en obligatiefondsen. Aandelen zijn heet, ze schommelen veel in waarde. Obligaties zijn milder. Je neemt minder risico, maar ze kunnen je ook minder opleveren. Hoe spicy je belegt, dat bepaal jij. Weet wel dat de waarde van je beleggingen kan fluctueren. En dat in het verleden behaalde resultaten geen garantie bieden voor de toekomst.

Beleg je bij Peaks, dan beleg je je geld in indexfondsen van

UBSiShares by BlackRockDWS

De risico’s van beleggen

We zijn graag eerlijk tegen je. Beleggen en risico gaan hand in hand. Hoeveel risico je neemt, kies je zelf. Maar hoe jouw beleggingen precies uitpakken, dat ligt aan de ontwikkelingen op de financiële markten. Bij Peaks hebben we daar geen invloed op, we kunnen slechts voorspellingen doen. Die voorspellingen baseren we op resultaten uit het verleden, maar we kunnen je niet garanderen dat het weer zo zal lopen.

En omdat we niet willen dat je onnodig risico loopt, is het slim om alleen geld te beleggen dat je kunt missen. Heb je toch je geld eerder nodig dan verwacht? Dan kun je je beleggingen op elk moment verkopen. Houd er dan wel rekening mee dat je te maken hebt met de koers die op dat moment geldt. Deze kan lager zijn dan toen je begon waardoor je je beleggingen met verlies moet verkopen.

Heb je nog vragen over beleggen?

Check de FAQ, onze blog of stuur ons een email.

Probeer Peaks de eerste 3 maanden gratis

Uitleg van de kosten

De kostencalculator

De kosten van de Peaks-app

De kosten van de indexfondsen